Zorgen over het klimaat? Wooncoaches helpen u om duurzamer te worden

Het klimaat baart ons zorgen en veel mensen willen weten wat zij zelf kunnen doen. 
 
Wilt u als eigenaar/bewoner een duurzamer huis en ook comfortabel wonen? Wilt u geld en energie besparen?  Ziet u hiervoor kansen in uw omgeving en wilt samen wat doen met buren of anderen? Wilt u een warmtescan aanvragen om het weglekken van warmte op te sporen? Vraag dan om de wooncoach van Het Nieuwe Wonen via info@hetnieuwewonen.org.
 
Het Nieuwe Wonen 
Gemeente Gorinchem maakt Het Nieuwe Wonen beschikbaar voor alle inwoners. 
 
Een team van wooncoaches staat klaar om bewoners te helpen bij de verduurzaming van de eigen woning. Vrijwillige en kundige wooncoaches helpen huiseigenaren bij vragen over isolatie en zonnepanelen en bij stappen naar gasloos wonen. Wooncoaches zijn onpartijdig en adviseren belangeloos. Een advies van de wooncoach kan de bewoner lagere energiekosten en een duurzamer huis en comfortabeler wonen opleveren. Alle Gorichemers kunnen een persoonlijke afspraak maken voor een keukentafelgesprek met een wooncoach. 
 
Bent u huurder van Poort6? Dan kunt u ook om een coach vragen.
Huurders hebben andere vragen dan huiseigenaren. Daarom zijn extra energiecoaches getraind om huurders te helpen met energiebesparing en zuiniger warmtegebruik. 
 
Aanmelden
Voor een afspraak met een wooncoach kunt u zich aanmelden Het Nieuwe Wonen, Jan Theunissen via 06 546 94937 of info@hetnieuwewonen.org.
Tags: