Duurzaam Lexmond

Gemeente Vijfheerenlanden start campagne voor duurzamer Lexmond.

Gemeente Vijfheerenlanden stimuleert huiseigenaren van Lexmond om hun huis te verduurzamen. Het Nieuwe Wonen start op verzoek van de gemeente een huis-aan-huis campagne. Alle huiseigenaren krijgen een brief thuis. Je kunt je aanmelden voor een gratis keukentafelgesprek over de mogelijkheden om de woning energiezuiniger, duurzamer én comfortabeler te maken.

Nadat de brief is verspreid, geven medewerkers van Het Nieuwe Wonen zonodig meer uitleg.en komen daarvoor bij u aan de deur. Ook dan kunt u zich nog aanmelden voor het gratis adviesgesprek op maat. Het gesprek kan gaan over maatregelen, zoals isolatie, ventilatie, zonnepanelen en warmtepompen. Ook kunnen de wooncoaches u informeren over de nieuwe financiële regelingen die er soms zijn.

Na aanmelding wordt het gesprek in overleg met de bewoner ingepland. Wie de brief en/of de medewerkers heeft gemist (of wel in Vijfheerenlanden, maar niet in Lexmond woont), kan zich nog aanmelden via info@hetnieuwewonen.org of via de projectleider Jan Theunissen 0345-254030.