Wooncoach gezocht

Gemeente Gorinchem start per september 2018 opnieuw met een campagne voor Het Nieuwe Wonen. Deze campagne richt zich op huiseigenaren, die willen investeren in betere isolatie, zonnepanelen of alternatieven voor gasverwarming. Onafhankelijke en getrainde wooncoaches komen aan huis voor gratis advies en informatie. Wij zijn op zoek naar extra wooncoaches. Als wooncoach leert u ook warmtescans uit te voeren met een infraroodcamera. Helpt u mee met de energietransitie ? Bent u geïnteresseerd in duurzaamheid, gaat u graag met mensen om en heeft u wat tijd ? Dan is voor u de volgende functie interessant: 

WOONCOACH HET NIEUWE WONEN 

Wij zoeken vijf wooncoaches, die in september 2018 beschikbaar zijn. Wij nodigen u graag uit voor een informatieavond op 25 juni om 19.30 uur op het Stadhuis Gorinchem aan het Stadhuisplein 1. 

Wat vragen wij?

  • U woont in de gemeente Gorinchem 

  • U kunt goed luisteren en communiceren 

  • U bent geïnteresseerd in duurzaamheid en hebt kennis van energiebesparing

  • U bent na de zomer beschikbaar gedurende 2 tot 4 uur per week. 

Wat bieden wij? : 

  • Een leuke vrijwillige functie met vergoeding en gratis deelname aan workshops en trainingen. Ervaringen die goed staan op uw CV 

  • Ruime inwerktijd door ervaren wooncoaches. U maakt deel uit van een team 

Na aanmelding maken wij met kandidaten afspraken over een inwerkprogramma met begeleiding en training. Aanmelden of informatie kunt u vragen bij info@hetnieuwewonen.org, via tel: 0345-254030 of via de heer Theunissen 06-54694937.